Retourbeleid b2b verkoop

Retourbeleid Business to Business leveringen zakelijke markt

CeHa Lockers levert haar producten enkel en alleen aan de zakelijke markt. Verkoop aan particulieren is uitgesloten.

Om die reden wordt er ook om een BTW-nummer gevraagd bij aanschaf van uw lockers.

Wij bieden ook zakelijke klanten een recht van retour

Hoewel de verkoop aan zakelijke klanten niet onder het consumentenrecht voor koop op afstand valt, willen wij ook onze zakelijke klanten wel de mogelijkheid bieden producten te retourneren als u zich om welke reden dan ook bedenkt.

Hiervoor kunt u tot maximaal 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling aangeven dat u de bestelling wenst te retourneren.

Stuur hiervoor een e-mail aan info@ghala.nl en vermeld daarin:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw naam
  • Uw bestelnummer

Aangezien uw kasten over het algemeen vrij veel ruimte innemen, worden deze niet met een pakketdienst verstuurd, maar middels meubeltransport. U kunt aangeven of u zelf het transport regelt naar Ghala, of dat wij een transporteur opdracht moeten geven. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening.

Terugstorting betaalde bedragen

Na retourontvangst van uw kasten zullen wij binnen 14 dagen eventueel door u betaalde bedragen terugstorten. Hierbij verrekenen wij de kosten van het retoursturen van de kasten indien wij het retourtransport voor u georganiseerd hebben. Tevens zal een ontvangen bedrag met eventuele andere nog openstaande facturen van uw onderneming worden verrekend.

Van de verrekeningen en terugstortingen krijgt u duidelijke overzichten en creditfacturen indien gewenst.